غذا را در فر بپزید تا سالم بمانید

داشتن فر در خانه می تواند تنوع غذایی را بالا ببرد و طعم های جدید را سر سفره‌ها بیاورد. به علاوه اینکه پخت غذا با فر در اکثر موارد می تواند سالم تر باشد چون پخت یکنواخت در فر، ارزش غذایی مواد اولیه را حفظ می کند و باعث از دست نرفتن ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌شود. اما از این گذشته اساساً نمی توانیم غذاهایی مانند پیتزا و لازانیا و کیک و شیرینی ها را بدون فر بپزیم، بنابراین اگر طرفدار غذهای سالم، متنوع و خوشمزه هستید حتماً به یکی از انواع فر نیاز خواهید داشت.

استفاده از فر، اصولی دارد که می تواند نتیجه آشپزی شما را متحول کند، بسیاری از آشپزهای حرفه ای وجود یک فر خوب مناسب را از هر چیزی ضروری تر می دانند. به غیر از این، باید دقت کنید نوع غذایی که شما قصد پخت آن را دارید چگونه می بایست در فر قرار بگیرد و زمان و درجه مناسب هر کدام چقدر می باشد. اگر یک فر جدید خریده اید، تلاش کنید با تجربه کردن، دما و زمان مناسب را به دست بیاورید و کم کم به یک آشپز و قناد حرفه ای تبدیل شوید. برای این کار می توانید کمی زمان بگذارید و مطالعه درباره نحوه آشپزی با انواع فر های آریستون , ویرپول تکا , تکنوگاز , اخوان , داتیس و همچنین دیگر برندها را فراموش نکنید. تبدیل درجه ها را یاد بگیرید، فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۵۰۰ یا ۵۵۰ باشد، بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند. اما فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه است، بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.

برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل ۳۰-۱۵ دقیقه قبل از پخت، گرم کرد. اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده و روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید. به یاد داشته باشید کیک و شیرینی‌ همیشه در طبقه وسط فر پخته می‌شود و غذاها عموماً در طبقه پایین فر.

اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود، از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید، به خصوص در پخت کیک ‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است. ‏درجه حرارت فرها معمولاً تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کم ترین تفاوت را با درجه حرارت استاندارد داشته باشد. پیشنهاد می کنیم قبل از این که این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید، اندکی با احتیاط آشپزی کنید. می توانید پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر از دمای درج شده در دستور و ۱۰ دقیقه کمتر از زمان درج شده برای پخت و پز، انجام دهید.

غذای پختنی را درون طبقه وسط بگذارید و همیشه طبقه وسط را برای پخت و پز در فر توکار برقی استفاده کنید. در طبقه وسط، نوسان گرما کم تر و میزان اثر گرما بر روی تمامی نقاط به صورت مساوی بیشتر است. سعی کنید به طور همزمان از دو طبقه استفاده نکنید چرا که گرما به اندازه کافی به هر طبقه نخواهد رسید. در صورت لزوم از بخار کمک بگیرید. فرهای برقی غذا را خشک می کنند که اغلب، همین امر باعث می شود نان و یا دیگر غذاها پف نکند. بنابراین اگر می خواهید نان و یا پیتزا بپزید، مقداری بخار به فر اضافه کنید. می توانید مقداری آب درون سینی بریزید و سپس در پایین ترین نقطه فر قرار دهید یا می توانید آب به درون فر اسپری کنید.

از ظروف مناسب با نوع غذا استفاده کنید، طیف وسیعی برای انتخاب ظروف مناسب وجود دارد. البته که نوع جنس این ظروف نتایج متفاوتی نیز به همراه دارد، بنابراین ظرف مناسب را انتخاب کنید. علاوه بر ظرف، به این نکته هم توجه کنید که انواع متفاوتی از فر در بازار موجود است چه از نظر برقی یا گازی بودن آن و چه از نظر شرکت سازنده آن با توجه به نیاز و بودجه تان می توانید مدل مناسب را انتخاب کنید.

 

فروشگاه مهیار نمایندگی فروش

 

آشپزخانه شما , ایده ما 

ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم با ما تماس بگیرید

32 دیدگاه

  1. Avatar
    Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish only about gossip and internet stuff and this is actually frustrating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thank you for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email? Heida Jeff Seyler

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی